AVENT SCF798/01 Неразливаща се чаша със сламка 300 мл. 12+м. ЗЕЛЕНА 00А-0521

  • Марка: PHILIPS AVENT
  • Кат. номер: PA-0521-boy
20,90 лв.

Чашата със сламка Philips Avent Bendy с контурни форми е идеалният избор за подрастващи и активни деца и позволява здравословно развитие на устата.
Характеристики:
• По-ниската сламка се огъва за лесно пиене до последната глътка:
- По-ниската част на сламката се огъва, така че сламката лесно достига до течността, което ви позволява да пиете в естествено положение на пиене.
• Вграденият клапан против изтичане и капачката на панта предотвратяват разливане:
-Сламката разполага с вграден клапан против изтичане за предотвратяване на разливане.
- Капачката на панта предпазва сламката и не позволява разливане в движение.
• Малко части – лесно сглобяване и почистване (безопасни за съдомиялна):
- Чашата със сламка Philips Avent Bendy може лесно да се сглобява и разглобява.
- Всички части са безопасни за използване в съдомиялна машина за ваше удобство.
• Здравословно развитие на устата:
- Чашата със сламка Philips Avent Bendy позволява здравословно развитие на устата и упражняване на мускулите на устата, изграждайки орална сила.
- Разработена с експерти, за да създадем нашата възможно най-добра чаша със сламка.
• Профилна форма и текстура против плъзгане за лесно хващане:
- Чашата от 10 унции (300 мл) е идеалният размер, за да поддържа детето ви хидратирано през целия ден и през активните часове.
- Дизайнът с капачка на панта поддържа сламката чиста, когато я изваждате и поставяте.
- Профилната форма на чашата и текстурата против плъзгане улесняват хващането и захвата за ръцете на малките деца, което позволява на мъниците уверено да развиват умения на самостоятелно пиене.
Вместимост: 300 мл.
Подходяща за деца над 12 месеца.

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!