Ергономична раница за бебе Cybex My Go Lollipop

  • Марка: Cybex
  • Кат. номер: 514304004

Cybex

Ергономична раница за бебе Cybex My Go Lollipop

My.GO е изключително широка седалка с възможност за ортопедична позиция на сядане, която се препоръчва от ортопедите

Изключително широка площ за сядане, осигуряваща комфорт и ортопедична позиция при сядане

Повече комфорт за майката и детето, благодарение на индивидуалните настройки.

Идеално разпределение на тежестта от раменете.

Четири позиции за носене на детето

Изключително широката седалка на my.GO дава възможност за ортопедична позиция на сядане и така тя поема натиска на бебето върху тазо-бедрените стави.

My.GO е регулируема, което дава възможност за безопасно и удобно транспортиране на деца от раждането до пет годишна възраст.

Тя "расте" с детето, с интегрирана седалка за новородени и интегрирана облегалка за глава.

Осигуряване облекчение за гърба на майката.

Производител Cybex- Германия

189,00 лв.
Базова цена: 189,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!