Chicco Инфраред термометър Thermo Distance

  • Марка: CHICCO
  • Кат. номер: CH-N0714
120,00 лв.

Chicco

Chicco Инфраред термометър Thermo Distance С термометърът на Chicco Thermo Distance може да измерите температурата на бебчето, дори когато спи.

Подробно описание

Благодарение на иновативанта функция "Night Function" може да мерите температурата на бебчето през нощта без да го будите.

Благодарение на дигиталният дисплей с подсветка може да видите отчетения резултат в тъмното.

Термометърътн на Chicco Thermo Distance, осветн телесната температура на бебчето, може да отчита температура на предмети и течности

Практичния сензор за разстояние известява със звук и сигнал за правилна позиция в центъра на челото на бебчето (4-5 см).

Индикатор за ниска/висока температура:

  • когато температурата е по-ниска от 38°C, на дисплея се показва усмихнато лициче
  • когато температурата е по-висока от 38°C се появава тъжно личице, придружено със звуков сгнал.

Винаги проверявайте дали термометърът е почистен.

Преди да измерите температурата подсушете детето ако е изпотено.

Може да направите второ измерване сле 2 минути.

Не мерете температурата след:баня; продължително плачене; поемане на топли храни и напитки.

Не мерете температурата веднага щом се приберете в дома-изчакайте 15-20 минути, за да може бебчето да се климатизира към вътрешната температура

Съхранявайте термометъра на стайна температура.

Отчитането на температура посредством infrared технология е еквивалентно на орално отчитане на температурата с дигитален термометър.

Характеристики:

  • Голям LCD дисплей с интуитивен интерфейс
  • памет на 10 измервания
  • автоматично изключване
  • 2 батерии 1.5 V тип AAA-включени

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!