60,00 лв.

Ok Baby Бебешка вана Onda Evolution

  • Марка: Ok baby
  • Кат. номер: OB808

Ok Baby

OK Baby Onda Evolution - Pink е бебешка вана с вградена анатомична подложка, подходяща за ползване от самото раждане до 12 месечна възраст.

 

Onda Evolution OK Baby е анатомична бебешка вана, с дизайн който позволява бебечето да бъде къпано в нея от 0 до 6 и от 6 до 12 месечна възраст. Вградената анатомична подложка, която осигурява възможнос за къпане на новородено бебче. Подложката е с високи бордове и опора между крачетата. След като малкото дете започне да се изправя само, може да ползвате вана Onda Evolution като поставите бебчето в противоположната страна на анатомичната подложка. От вътрешната страна ваната е снабдена с гумирано покритие, за да се предотврати плъзгането на бебечето. Onda Evolution е снабдена с вграден термометър, показващ температурата на водата. След къпане водата от ваната се източва лесно, благодарение на дренажната клапа.

Onda Evolution Ok Baby има възможност да бъде поставяна върху стойка (купува се отделно).

Характеристики:

  • подходяща за ползване от 0 до 6 и от 6 до 12 месечна възраст
  • анатомичен дизайн
  • вградена подложка
  • гумирано покритие от вътрешната страна
  • клапа за дрениране
- +
Моля, изберете:
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!