1 415,00 лв.

Baby Expert Детско креватче Tenerone by Trudi Бял 2018

 • Марка: Baby Expert
 • Кат. номер: Tenerone by Trudi

 

Baby Expert и вече имате бебешката стая-мечта!

Представяме ви Детско креватче Tenerone by Trudi от Колекция Baby Expert 2018!

Бебешко креватче Tenerone by Trudi е дизайнерско детско креватче, създадено в колаборация със световния производител на плюшени бебешки играчки TRUDI.

Бебешко креватче Tenerone by TRUDI се разпространява от компания Baby Expert.S.r.L по лиценз на TRUDI Spa. 
За Baby Expert всяка детска стая -това е нова емоция, подарена на майката и нейното дете.

Благодарение на тази нова колекция Tenerone by Trudi и мебелите включени в нея бебешката стая е изпълнена с нежност.

Тя е мечтаната бебешка стая,където всяко бебе може да спи, да играе и да расте в пълна безопасност, обвито в изящната прегръдка на своите съвършени плющени ирачки.

Нежните му приятели оживяват и съпровождат бебето в красивата страна на сънищата. То расте в елегантност, изящество и пълен комфорт.

Характеристики на детско креватче Tenerone by Trudi:

 • Външни размери на креватчето:H108.5x71x133см
 • Специални луксозни елементи TRUDINO
 • Изработено от натурално дърво БУК
 • Хипоалергични и екологично чисти материали
 • Изцяло бои на водна основа
 • Ортопедична подматрачна ДЪРВЕНА рамка
 • 2 позиции на подматрачната рамка
 • Включено чекмедже с две отделения/безшумно приплъзване
 • Странични регулируеми решетки-2 позиции на височината на решетките със специално покритие в гoрната част, за да предпази боята от надраскане или увреждане
 • 4 каучукови колелца, 2 от които се застопоряват
 • Безопасно разстояние между отделните дървени части на решетките -от 5.5 до 7см/по Европейски стандарт
 • Цвят-Бял,орнаменти-Плюшени играчки
 • Изработено 100% в Италия
 • Включени са Инструкции за сглобяване
 • Тегло 35 кг.

Детайлно описание: Детско креватче на Италианската фирма Baby Expert е масивно и изработено от натурално дърво Бук, боите са екологично чисти и изцяло на водна основа, което гарантира безопасността и високото качество на този продукт.

Детското креватче и изработено 100% в Италия във фамилна фабрика на Baby Expert. Това е единствената марка за бебешки и детски мебели в Италия, която има затворен цикъл и изцяло контролиран процес на производство на своите бебешки продукти, което е гаранция за тяхното високо качество.

Tenerone by Trudi е детско креватче, като всяко друго детско креватче на Baby Expert е снабдено с чекмедже с две отделения за по-добро разпределение на вещите на бебето, което можете да местите свободно от двете външни страни на креватчето. Безшумно приплъзване.

Детското креватче се произвежда с колелца, подходящи за всеки тип покритие у дома.

Две от колелцата се застопоряват.

Можете да закупите отделно специални дъги, да свалите колелцата, и така леглото се превръща в перфектната люлка.

Креватчето се произвежда единствено в цвят White(бял).

Креватчето има две регулируеми странични решетки, които с приплъзване лесно(с една ръка) се регулират в желаната от вас височина (две височини на регулиране).

Леглото е с две позиции на подматрачната дървена рамка 0-6мес, 6м+

Допълнителни модули:Към Детското креватче отделно могат да се закупят

 • Скрин с вана и повивалник Tenerone 
 • Универсални дъги/люлки в бял цвят

 

Важно: При неналичност на желан цвят или модел от бебешките мебели на Baby Expert вие можете да поръчате при нас желаните мебели.

Срокът на доставка и изпълнение на вашата поръчка е 25-30 работни дни след потвържение от ваша страна с 30% авансово заплащане(капаро)

от стойността на поръчката.

- +
Моля, изберете:
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!