Светеща Чесалка Chicco - калинка

  • Марка: CHICCO
  • Кат. номер: 00072367000000
21,99 лв.

Светеща Чесалка Chicco - калинка

Бебчето, играейки си със светещата чесалка-калинка, се учи да различава различни цветове, благодарения на контрастно оцветената светеща чесалка на Chicco.

Червеният цвят е сред първите цветове, които бебчето може да различи, в комбинация с бялата светлина, правят голям контраст, което спомага за визуалното развитие на детето.

Подходяща за деца над 3 месечна възраст.

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!