Recaro детска количка Easylife Sunshine

 • Марка: Recaro
 • Кат. номер: RE5601.21360.66
460,00 лв.

Recaro

Бебешката количка е една от първите най-важни покупки за Вашето дете и Вас родители. Recaro детска количка Easylife е съчетание от модерен стил и комфорт в градския живот.

Ако искате да изпъкнете със стил, комфорт и компактност в разходките из градските условия, Вашето решение е Recaro детска количка Easylife. Приятно съчетание от модерно излъчване, компактно сгъване и голяма маневреност, тази количка ще направи разходките удоволствие за малките пътници и Вас.

Само с тежестта от 5.7 кг. Recaro детска количка Easylife предлага удобството на малка количка със всички екстри на голяма коляма количка, двойни колела , като предните могат да се заключват за по- неудобни терени.

 Подохдяща е да се използва от 6 месец до 4 година ( до около 15 кг). Recaro детска количка Easylife може да бъде сгъната само с една ръка, което прави обслужването и максимално улеснено, като може да бъде прибрана и в най- малкия багажник.

Седалката е разположена така, че да ви осигурява максимален и бърз достъп до широкия багажник, което прави Recaro EasyLife удобна за пазаруване.

Дишащата материя с мрежа и големият сенник с много позиции на наклон ще осигурят оптимален комфорт на вашето бебе.

 

Подробно описание

Характеристики:

 

 • Подходяща за деца от 9 месеца до 3.5 години.
 • Изключително лека - само 5.7кг.
 • Сгъва се до най-компактен размер, EasyLife би се побрала дори в най-малкият автомобил.
 • Иновативен механизъм за сгъване само с една ръка.
 • Удобна дръжка с бутон за сгъване.
 • Лесно маневрена с една ръка.
 • Осем маневрени колела за максимално удобно придвижване.
 • Окачването гарантира плавно движение.
 • Дишаща материя с мрежа.

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!