Tiny Love Активна гимнастика Gymini My Musical Friends

  • Марка: Tiny love
  • Кат. номер: TL0117

Активна гимнастика Gymini My Musical Friends Tiny Love ще насърчи малкото бебче да развива различни сетива и умения. Активаната гимнастика е подходяща за деца от 0 до 18 месечна възраст.

Tiny Love

Активна гимнастика Gymini My Musical Friends ще помогне на бебчето да развие сензитивността си, грубата моторика и конгнитивните си умения.

Използване в различните стадии на растеж

1-3 месеца По време на първите 3 месеца, малкото бебче ще се наслаждава на приятните детски мелодии, докато разучава всяка една от играчките, висящи от арката на активната гимнастика.

3-6 месецаИзползвайте увлекателните мелодии, докато бебчето играе със забавното слонче Kicker, което може да бъде поставено на кошара или дори може детето да се забавлява с него по време на път. Мелодиите и различните функционалности ще позволят на бебчето се запознае с причинно-следствените връзки.

6 + месеца Оставете бебчето да се забавлява с музикалните инструменти от активната гимнастика, които могат да бъдат разкачени, за да може бебчето да се забавлява с тях където и да е.

Характеристики:

  • Музикална активна гимнастика, която стимулира и развива когнитивните умения, мотроните движения и др.
  • Разнообразие от различни активности и функции: самостоятелно стоящо музикално слонче, дрънкалки, чесалки, тамбурина костенурка, огледало и др.
  • Може да пускате на своето бебче 8 различни популярни бебешки песнички: Bach's Minuet, Row, Row, Row Your Boat, Wheels on the Bus, Alphabet Song и др.
  • Детето ще се забавлява с музикалните инструменти , специлано проектирани за деца над 6 месечна възраст.
  • Докато бебчето лежи на килимчето, ритайки с крачета слончето то за почва да издава мелодии.
  • Тази играчка може да бъде разкачена от активната гимнастика, за да се закачи на кошара или за да може детето да си играе по време на път.

Развитие

Груба моторика Активната гимнастик анасърчава бебчето да развива своята груба моторика до първата си годинка. Безопасното огледало и самостоятелно стоящото музикално слонче Kicker позволяват бебчето да прекарва повече време по коремче, забавлявайки се и развивайки мускулатурата на врата и раменете.

Сетива Активната гимнастика стимулира бебешките сетива и възприятия чрез искрящи цветове, интригуващи звуци и др. Различните текстури и материи помагат на бебчето да развива най-различни сетива.

Когнитивни умения Играейки си с музикалното слонче Kicker, бебчето ще започне да разбира причинно-следствените връзки. Щом навърши 6 месеца и започне да играе с музикалните инструменти ще се развият и други когнитивни умения.

149,00 лв.
Базова цена: 149,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!