Chicco Активна гимнастика 3в1 Deluxe

  • Марка: CHICCO
  • Кат. номер: CH654082
155,00 лв.

Chicco Активна гимнастика Deluxe 3в1 Активната гимнастика Deluxe 3в1 от Chicco помага на детето да развива координацията на движенията си.

Chicco

Активната гимнастика е с активен център със сзвукови и светлинни ефекти, помагащи на детето да развие координацията на движенията си.

Активната гимнастика 3в1 Deluxe може да се трансформира по три различни начина - детето може да играе с играчките на активния център докато седи, лежи или стои.

Активната гимнастика Deluxe на Chicco е с централен игрови панел, който може да се трансформира в многофункционален център.

Активният център може да се превърне в място за игри със звукови ефекти, музикална клавиатура със светлини и мелодии.

Подходяща за деца над 3 месечна възраст.

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!