169,00 лв.

Tiny Love Meadow Days Dynamic Gymin активна гимнастика с интерактивна птичка

 • Марка: Tiny love
 • Кат. номер: TL0119

Активна гимнастика Tiny Love Meadow Days™ Dynamic Gymini™ разполага с различни играчки, спомагащи за развитието на различни сетива у малкото дете.

Tiny Love Meadow Days Dynamic Gymin активна гимнастика с интерактивна птичка


Активна гимнастика Tiny Love Meadow Days™ Dynamic Gymini™ разполага с различни играчки, спомагащи за развитието на различни сетива у малкото дете.

 

Активната гимнастика на Tiny Love е снабдена с арки, на които може да променяте положението, за да я адаптирате към нуждите и възрастта на малкото дете.

Електронна птичка има възможност да записва звук, което спомага за комуникативните и когнитивните умения на детето. Благодарение на тази играчка родителите могат да записват съобщения за всоето бебече или по-големи деца сами да извършват записи.

Активна гимнастика Tiny Love Meadow Days™ Dynamic Gymini™ с различни възможности за игра, в зависимост от етапа на развитие на малкото дете.

Матрачето предлага достатъчно голямо пространство за свободна и спокойна игра на малкото бебче в легнало или седнало положение.

Активната гимнастика осигурява възможност за осъществяване на връзка бебе-родител, благодарение на електронната птичка с опция за запис и голямото матраче, осигуряващо достатъчно място за родителя и детето едновременно.

Етапи на развитие:

0-6 месеца

Цветовете на активната гимнастика, текстурите и звуците стимулират сетивата на малкото бебче още от първите му дни. От 0 до 6 месеца малкото бебече може да се забавлява с различните играчки легнало по гръб или по корем

6-12 месеца

Когато малкото дете вече започне да стои изправено самостоятелно ще може по-задълбочено да разучава разнообразието от играчки. Арките могат да бъдат разположени по края на матрачето, за да се осигури достатъчно място и за родителя по време на игра.

над 12 месеца

След 12 месечна възраст, детето може да взима играчките навсякъде със себе си,  за да се забавлява.

Характеристика:

 • интерактивна птичка със светлини и възможност за запис на глас
 • две текстилни висящи играчки - пчеличка и пеперудка
 • шумоляща играчка енот
 • лесна за захващане чесалка - морков
 • възглавничка за лежане по корем във формата на зайче (шумолящи уши)
 • пчеличка с нежно звънене
 • дрънкалка лисичка
 • безопасно огледало
 • матрачето е подходящо за машинно пране
 
- +
Моля, изберете:
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!