LooL бебешка люлка 3 в 1

 • Марка: LooL
 • Кат. номер: AZ-4051100

LooL

Дървена люлка - LooL 3 в 1, наподобяваща майчина утроба, спомага за развитието на двигателните умения, сетивата и чувството за баланс, у малкото бебче. Люлката е подходяща от 0 до 6 месеца.

460,00 лв.
Базова цена: 460,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

 
 

LooL бебешка люлка 3 в 1

Арт. номер: AZ-4051100
4

Дървена люлка - LooL 3 в 1, наподобяваща майчина утроба, спомага за развитието на двигателните умения, сетивата и чувството за баланс, у малкото бебче. Люлката е подходяща от 0 до 6 месеца.

LooL- дървена люлка осигурява всичко от което се нуждаете, от една бебешка люлка

 1. Люлеене на пода - успокоява бебето и създава усещане, сякаш е в майчината утроба.
 2. Окачвайки люлката за тавана или на специалната поставка Carello Baby (купува се отделно), люлката ще люлее нежно малкото бебче - стимулиране и насърчаване на двигателните умения на бебето. Интегрираните колани за окачване могат да бъдат извадени с едно лесно движение.
 3. Стойка LooL Stand (купува се отделно) - използвайки люлка LooL в комбинация със стойка LooL Stand, бебчето винаги ще бъде близо и на правилната височина за Вас. Заключващите се колелца на стойка LooL Stand нежно ще се търкалят по повърхността на пода у дома.

Страниците, с вградени мрежи, осигуряват оптимална циркулация на въздушния поток, като в същото време Ви дават възможност да поддържате постоянен визуален контакт с малкото бебче. Калъфката на мекото матраче и текстилът на люлката могат да се перат. Продуктът е създаден и тестван в съответсвие с DIN EN 1130-1/2:1996

Възможности

Люлка на колела

Леката и компактна конструкция Ви дава възможност лесно и нежно да местите люлка LooL в своя дом, така че бебчето да е винаги до Вас.

Люлеене

Поставяйки дтрвена люлка LooL на пода, тя се превръща в любимото място за дрямка на малкото бебче. Движението на люлката напред-назад, препоръчано от терапевти, стимулира двигателните умения на бебчето.

Висяща люлка

Издърпайте коланите за окачване и превърнете LooL във висяща люлка. Насърчава се развитието на бебето чрез движение, развиват се сетивата, чувството за баланс и двигателните умения.

Характеристики:

 • Идеална височина за стоене на люлката в близост до Вас
 • Текстилът се отстранява, може да се пере странични мрежи за оптимална циркулация на въздушния поток
 • Лека, здрава и стабилна конструкция
 • Лесна за употреба
 • Място за съхранение на вещи
 • Заключващи се колелца със силиконово покритие

Допълнителни аксесоари и стойки към бебешка люлка LooL (купуват се отделно):

 • Стойка с колелца LooL Stand
 • Стойка Carello Baby
 • Мрежа против комари
 • Калъф за матрак
 • Кука Power Hook
 • Въже с катарама Smartrope White/Black
 • Верига с кука Liana
 

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!