Babymoov уред за готвене Bebedelice праскова

  • Марка: Babymoov
  • Кат. номер: BM001017

Имате нужда от уред ,който да приготвя здравословно храната на бебето Ви, да стерилизира ,пасира и затопля ?Предлагаме на вниманието Ви комбиниран уред за готвене Babymoov Bebedelice праскова.

Babymoov

Технически качества:


- 300 W при степен на затопляне
- 800 W при степен на стерилизация

189,00 лв.
Базова цена: 189,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

Babymoov уред за готвене Bebedelice е комбиниран уред за готвене. Посредством само един уред можете да приготвите и стоплите шишета, бурканчета и бебешка храна.

Уредът има функции като варене прясна храна, смесва и пасира посредством 2 дълги остриета, затопля шишета и бурканчета, стерилизира шишета, размразява и дава възможност да се съхрани храната.

Предимствата на този продукт са , че съдържа иновативен поликарбонатен капак, има невероятна парна камера.

Уредът Babymoov Bebedelice сигнализира посредством звукова и визуална аларма, когато се изключва.Също така съдържа и шкафче за съоръженията и включва мерителна чаша и хигиенна щипка.

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!