Tommee Tippee електрически парен стерилизатор

  • Марка: Tommee Tippee

Посредтвом електрическия парен стерилизатор Tommee Tippee лесено и бързо може да стерилизирате всички аксесоари на вашето бебе. Просто натиснете бутона и след 5 минути цикълът на стерилизация ще приключи и аксесоарите ще са стерилизирани и безопасни за ползване.

Електрическият парен стерилизатор Tommee Tippee e:

  • компактен - 32 x 30 x 25 см.
  • лесен и удобен за ползване - с натискане само на един бутон
  • бърз и икономичен - стерилизация за 5 мин.
  • 100% естествена стерилизация - без химикали
  • запазва съдържанието стерилно до 24 часа
  • безопасен за бебето, материалите от които е изработен не съдържат Бисфенол А
139,00 лв.
Базова цена: 139,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

Електрическият парен стерилизатор Tommee Tippee е изключително удобен и лесен за ползване. Не се изисква използването на препарати, тъй като парният стерилизатор разполага със система, предназначена да убие до 99,9% от вредните бактерии, които могат да се натрупат по шишетата за мляко. Парната стерилизация е предпочитана от родителите, тъй като при нея няма опасност част от препарата за стерилизация да остане върху шишетата.

Компактния дизайн е съставен от малко части, което ви улеснява при почистване и съхранение и позволява да стерилизирате до 5 броя бутилки за хранене.


Новият парен стерилизатор Tommee Tippeeе лесен за използване:

Стъпка 1 – Сложете 80 мл. студена вода на дъното на стерилизатора

Стъпка 2 – Заредете 5 шишетата и бибероните и затворете стерилизатора с капака.

Стъпка 3 – Включете стерилизатора като натиснете бутона, който ще светне в оранжев цвят и след 5 минути цикълът на стерилизация ще приключи и стерилизаторът ще се изключи. 

Препоръчваме ви да изчакате 5 минути докато всяка от страните на стерилизатора се охлади, за да не се изгорите от топлината или парата.

Ако не го отваряте електрическият стерилизатор Tommee Tippee запазва съдържанието стерилно до 24 часа,  Това ви позволява по всяко време да разполагате със стерилни бутилки, биберони и аксесоари.

Комплектът съдържа:

1бр. Електрически стерилизатор
1бр. Ортодонтична залъгалка AnyTime 0-6м
1бр. Щипка за хващане на биберони

Размери:

32 x 30 x 25 см.

Продуктите на Tommee Tippee не съдържат Бисфенол А

 

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!