Проходилка "Стъпка по стъпка" със светлини и звуци (12м+) - PG -0715

 • Марка: Playgro
 • Кат. номер: PG-0715

Jerry's Class

Играчка на колелца, подпомагаща прохождането. Стимулира активното забавление и развива моториката. С голяма и удобна дръжка за водене и допълнителни активности.

 Бебето научава за действията и техните реакции. 

-       Музика и светлини

-       Спираловиден улей за пускане на топки

-       1-3 години +

Включени са 4 топки за пускане в улея.

Включени са 2 батерии 1,5V AA

65,00 лв.
Базова цена: 65,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Доставка
Марки
Подробно описание

 • Невероятни цветове в комбинация с активни дейности, които да занимават детето. Проходилката е с голяма единична дръжка удобна за хващане, с нейна помощ прохождащото дете ще бъде стимулирано да прави крачки. Лека и лесна за пренасяне в домашни условия или на открито. 
 • Забавната част включва четири разноцветни топки, които може да се пускат в улея. Когато топката премине през отвора се активират музикални сигнали и мигащи светлини, които да развеселяват и привличат вниманието. 

  Как продуктът помага на развитието

  • С помощта на кученцето се стимулира:

   • активното движение; 
   • причинно-следствена връзка;
   • координация;
   • фина двигателна моторика.

   

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!