510,00 лв.

BeSafe столче за кола iZi Up X3 Fix 72 Tone In Tone Lava Grey

 • Марка: BeSafe
 • Кат. номер: BS515172

BeSafe

Besafe iZi Up X3 Fix е детска седалка за кола, предвидена за най - големите деца. Тя позволява известна свобода на децата, но същевременно ги защитава в случай на злополука. Besafe iZi Up X3 Fix снабден със система за странична защита SIR и разполага с 2 комфортни позиции за сън и почивка, което го прави изключително безопасен и удобен за дълги пътувания

BeSafe iZi Up X3 Fix е столче за кола одобрено съгласно ECE R44/04 в групи 2 и 3, предназначено за деца с тегло от 15 - 36 кг. (приблизително от 3 до 12 години) с монтаж в посока на движението посредством IsoFix конектори в комбинация с 3 точков автомобилен колан. 

 

BeSafe iZi Up X3 Fix е детска седалка съчетаваща иновации, дизайн, качество, удобство на ползване и максимална безопасност.  

BeSafe iZi Up X3 Fix разполага с новата иновативна система SIR (система за ротация при страничен удар) която осигурява максимална безопасност за детето като завърта детската седалка в случай на катастрофа.

sir

SIR е патентована система за странична защита (патент на BeSafe), която дава възможност на BeSafe iZi Up X3 Fix на ротационен принцип да се отдръпне при страничен удар. По този начин, в случай на катастрофа, движението на главата на детето се насочва към облегалката на столчето за кола, където е добре защитена, а не към интериора на автомобила. 

 

sip

 

За максимална безопасност BeSafe iZi Up X3 Fix е оборудвано и със система за допълнителна странична защита SIP, която се осигурява чрез дълбоки стени изпълнени с EPS пяна.

 За улесненине на монтажа и повишаване на стабилността в автомобила детското столче за кола BeSafe iZi Up X3 Fix е с интегрирана база с IsoFix конектори и цветни индикатори които дават 100 % гаранция за правилен монтаж.

 

 

growЗа да отговори максимално на изискванията за безопасност и за да гарантира правилен маршрут на автомобилния колан BeSafe iZi Up X3 Fix е без подлакътници, а височината на маршрутизатора за раменния колан се регулира автоматично с регулиране на височината на детската седалка. 

В комплектът на е включено и коланче с велкро лента с която облегалката на столчето се прикрепя към поглавника на автомобила за още по - добър монтаж.

BeSafe iZi Up X3 Fix е детска седалка която расте с детето и е с много дълъг период на ползване. За разлика от други детски седалки iZi Up X3 Fix се ползва с облегалка до пълната възраст за която е нужно столче за колаВисочината на столчето за кола може да бъда променяна и когато детето е в него.

 

 

 

up x3 fix

Комфортът на пътуване при детската седалка BeSafe iZi Up X3 Fix се осигурява от 2 допълнителни позиции за регулиране на седящата част, като по този начин се променя ъгъла между облегалката и седящата част на детската седалка и се осигурява максимално легнало положение. Детето има възможност само да определя позицията за път и почивка посредством дръжките от двете страни на детското столче за кола. 

Ако автомобилът в който се монтира детската седалка има възможност за корекция на облегалките в положение за почивка това би подобрило допълнително позицията на пътуване на детето. 


 Характеристики:

 • SIR - система за ротация при страничен удар (патент на BeSafe)
 • SIP - система за допълнителна странична защита
 • Сигурен монтаж посредством IsoFix конектори
 • Цветни индикатори за правилен монтаж
 • Допълнителна велкро лента за още по - голяма стабилност 
 • Правилна маршрутизация на автомобилния колан осигурена от липсата на подлакътници и автоматично регулиране на височината му
 • 2 допълнителни позиции за път и почивка с възможност детето само да коригира позицията
 • Облегалката позволява вентилация на въздуха, за да не спарва
 • Тапицерията може да се сваля и да се пере на 40 ° - програма за вълна
- +
Моля, изберете:
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!