Chicco Столче за хранене Polly 2Start Peacefull Jungle 2017

  • Марка: CHICCO
  • Кат. номер: CH08079204.430
365,00 лв.

Chicco Столче за хранене Polly 2Start 2017 Столче за хранене Polly 2Start може да се използва както за шезлонг от самото раждане, така и като столче за хранене.

Chicco

Подробно описание

Новото столче за хранене на Chicco - Polly 2Start предлага широга регулируема облегалка, така че оптимално да се адаптира към ръста на детето.

Столче за хранене Polly 2Start е подходящо от самото раждане до достигане на тегло 15 кг.

Столче Polly 2 Start се трансформира в удобен шезлонг, който може да се използва от раждането, като може да се регулира в 4 позиции.

Има възможност ширината на седалката да се регулира в зависимост от големината на детето.

Поставката за крачетата се регулира на 4 нива.

Височината на седалката се регулира в 8 положения.

Polly 2Start се превръща и в столче за хранене с табла.

Височината на столчето има възможност да се регулира в различни позиции.

Предните крака на столчето са с колела, така че да можете лесно да го местите от една стая в друга.

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!