Britax Столче за кола - Römer KIDFIX SL Steel Grey

  • Марка: Britax
  • Кат. номер: BRI4162075

Britax

Столчето Kidfix SL се монтира с ISOFIX-конектори към автомобила. Soft Latch ISOFIX-конектори (с мека връзка) са особено подхядящи за автомобили, при които достъпът до ISOFIX-а на автомобила е по-труден.

Столче за кола KidfIx SL е бустърна седалка с висока облегалка от група 2/3 (15-36 кг.). Може да бъде инсталирана във всеки един автомобил. Детската седалка се монтира и пренася лесно, улеснявайки съвременните родители в забързаното ежедневие.

Столче за кола Kidfix SL от група 2/3 е предназначено за деца приблизително от 4 до 12 годишна възраст или за деца с тегло между 15-36 кг.

  1. Лесен монтаж чрез система Soft-Latch ISOFit
  2. Водачи с червен цвят оказват траекторията по която трябва да мине колана
  3. Леката конструкция олеснява преместването на столчето за кола от един автомобил в друг
  4. Максимална странична защита - дълбоки и меки подплатени страници, които предпазват детето при удар
  5. Подглавникът и горните водачи се регулират в зависиомост от ръста на детето
  6. v-образната форма на облегалката осигурява максимален комфорт на растящото дете, а регулируемата седалка се адаптира към формата на автомобилната седалка

Удобство

подглавник с ергономичен дизайн, осигурява подходяща поза за сън Тапицерията се отстранява лесно

Монтаж

3-точков автомобилен колан ISOFit И Soft-Lath

Индикатор

Водачите за 3-точковия автомобилен колан спомагат за правилното му позициониране над рамото и таза на детето.

Защита от удар

Меки и дълбоки страници, осигуряващи защита на детето при инцидент

Посока на монтаж

по посока на движението

399,00 лв.
Базова цена: 399,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!