Britax Столче за кола - Römer Adventure Black Thunder

  • Марка: Britax
  • Кат. номер: BRI4142054

Britax

Столче за кола Britax Adventure от група 2/3 (15-36 кг.)осигурява комфорт по време на път и за по-големите деца. Britax Adventure е бустърна седалка с висока облегалка и лека конструкция.

Столче за кола Adventure от група 2/3 (15-36 кг.) е бусрърна седалка с опора за главата, осигуряваща странична защита на детето при евентуален удар. Столчето за кола е снабдено с интуитивни водачи с червен цвят, които оказват правилната позиция на 3-точковия автомобилен колан. Столче за кола Adventure е с лека конструкция, което позволява лесен монтаж/демонтаж в/от автомобила.

Интуитивни водачи

Водачите с червен цвят оказват правилната траектория на 3-точковия автомобилен колан и предотвратяват неправилния монтаж на столчето в автомобила.

Лека конструкция

Благодарение на леката си конструкция, столе за кола Adventure може лесно и бързо да бъде преместено от един автомобил в друг.

Регулиране

Подглавника и горните водачи за предпазния колан на столче за кола Adventure могат да бъдат регулирани във височина, според ръста на детето.

Удобство

Столче за кола Adventure група 2/3 (15-36 кг) е с ергономичен проектирана облегалка за да осигури подходяща позиция за сън на детето.

Столчето е снабдено с поставка за чаша и табличка за малки закуски

Тапицерията на столчето може да се пере - 30°

  • монтиране по посока на движението
  • монтаж, посредством 3-точков автомобилен колан
  • регулируема облегалка, която може да пасне на всеки един автомобил
  • меки страници

Детскка седалка Britax Adventure група 2/3 (15-36 кг) е одобрена в съответствие с ECE R44/04.

269,00 лв.
Базова цена: 269,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Марки
Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!