Cosatto столче за хранене Noodle Supa Dilly Doll

  • Марка: COSATTO
  • Кат. номер: CT2827
299,00 лв.

Столче за хранене от Cosatto - Noodle Supa е с модерен и забавен дизайн и множество функции, покриващи всички нужди на Вашето бебе.

Cosatto

Подробно описание

Столче за хранене Csatto Noodle Supa може да бъде ползвано от 6 до 36 месечна възраст (до 15 кг).

Столчето може да се регулира по височина на 6 различни нива. Облегалката и поставката се регулират в 3 позиции.

Детето се обезопасява в столчето за хранене чрез 5-точков колан.

Към детското столче има 2 таблички с държач за чаша. Лесно се отстраняват, за да бъдат почистени. Табличките се отстраняват лесно, за да може детето да се храни на масата. Ако не се използват могат да бъдат закачени на задните крака на столчето за хранене, за да не заемат място.

Меката подложка осигурява комфортен престой в столчето за малкото дете. Почиства лесно и бързо, само с влажна кърпа.

Столче аз хранене се сгъва и разгъва лесно и бързо само с едно движение.

Характеристики:

  • подходящо от 6 до 36 месеца
  • регулиране във височина в 6 различни позиции
  • регулиране на наклона на облегалката и поставката за крачета  в 3 позиции
  • 2 таблички
  • мека подложка
  • 5-точков колан
  • почиства се с влажна кърпа

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!