Cosatto столче за хранене 3Sixty Milkshake

 • Марка: COSATTO
 • Кат. номер: CT3150
399,00 лв.

Стол за хранен Cosatto въртящо се на 360 градуса, с регулиране на височината в шест различни позиции и три степени на наклон на облегалката, подходящо за деца над шест месеца.

Подробно описание

Столче за хранене Cosatto 3Sixty с модерен дизайн и различни възможности, за да може бебчетол да се наслаждава на храната заедно с Вас около масата.

Столчето се върти около оста си на 360°, за да може да вижда всички по време на обяд или вечеря.

Столчето е снабдено с газов повдигач, който позволява височината на столчето за хранене да се регулира в 6 степени. Този механизъм се ползва лесно: за да свалите седалката надолу натиснете бутона на основата на столето и бутнте седалката надолу, докато достигнете желаната височина. За да повдигнете столчето е необходимо единствено да натискате бутона, докато достигнете до подходящата височина.

Облегалката на столче за хранене Cosatto 3Sixty може да бъде регулирана в 3 позиции за оптимален комфорт на бебчето.

Основата на столчето е стабилна и в същото време достатъчно компактна, за да се побере в малки пространства.

Столче за хранене 3Sixty е снабдено с 2 таблички за хранене, които лесно е отстраняват, за да може бебчето да се храни на масата заедно с възрастните.

Меката подложка на столчето дава комфорт на детето по време на престоч му в столчето. Тя се отстранява лесно и може да бъде почистена с влажна кърпа.

Най-високото положение на детското столче за хранене е на 62 см, а най-ниското-на 45 см. Най-високата позиция на табличката за хранене е79 см, а най-ниската-на 62 см. Столчето е подходящо за деца над 6 месечна възраст.

Характеристики:

 • подходящо за деца над 6 месеца
 • седалка, въртяща се на 360°
 • газов повдигач - 6 позиции
 • 3 различни наклона на облегалката
 • лесно почистваща се мека подложка
 • 5-точков колан
 • 2 таблички
 • компактна основа
 • почистване с влажна кърпа

Материя: 100% полиестерна тъкан с PVC покритие

 

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!