Chicco столче за кола Gro-Up 123 Red passion

  • Марка: CHICCO
  • Кат. номер: CH-J0408.3
325,00 лв.

Chicco

Вашето детенце вече е пораснало и е време за нова седалка? Препоръчваме Ви Chicco Gro -Up 123 седалката за кола с която ще можете да защитавате малките пътници от 12 месец до навършването на 12 г.

                                                         

Новото столче за кола Chicco Gro-up 123 е предназначено за безопасното и комфортно пътуване на децата между 9 и 36 кг (групи I/ II/ III).

Благодарение на регулиращата се във височина облегалка, столчето расте заедно с детето от приблизително  9 – 12-месечна възраст, до навършването на 12 години. 

Облегалката на Gro-UP 123 може да се накланя, осигурявайки удобна и подходяща позиция за сън по време на пътуването.

Формата на седалката обгръща детето, осигурявайки максимална защита в случай на злополука.
 
Детско столче за кола Chicco Gro-Up е с мека, дишаща тапицерия за допълнителен комфорт.
 
Отговаря на Европейска директива за безопасност ЕСЕ R44/ 04.

 Характеристики:

  • следва развитиео на детето - 9- 12 годишна възраст
  • за група 1, обезопасете детето с 5-точковия предпазен колан
  • за групи 2 и 3, обезопасете детето с предпазния колан на автомобила
  • облегалката се накланя
  • текстилът се отстранява лесно, без да е нужно да премахвате предпазните колани
  • пере се на 30°

 

Доставка

 Стоките, поръчани от Онлайн магазин Premaman, се доставят с куриер до адресът, указан при заявката. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка. След като направите заявка за избраният от Вас продукт, ще получите „потвърждение‛ за наличността му и възможността за доставка.

С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена съгласно чл. 59 от ЗЗП.

 

 

Марки

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!