КЕНГУРА И СЛИНГОВЕ

КЕНГУРА И СЛИНГОВЕ

ИЗБОР 

Кенгуруто е идеален за кратки разходки, когато не ви е необходима количката.Също така е много успокояващо за детето, който се чувства достатъчно близо до мама или татко. Съществуват няколко вида:

кенгуруто

Понякога се нарича "кенгуру", което отдава на стомаха си с регулиращи се презрамки кръстосани на гърба и може да се носи бебето към вас по време на първите месеци и се изправи пред света, когато детето се събужда.Въпреки че е предназначен за използване от раждането, в позиция към вас, е желателно да се изчака, докато детето започне само да държи главата си изправена, на около 2 месеца, за да го използвате. Най-добре е да изберете дишащ и перящ се плат, с добре подплатени и регулируеми презрамки, гърба и поставка за главата с добра опора за гърба и врата бебе. Тя трябва да е лесен за поставяне и излитане, без помощ, като същевременно осигуряват максимална система обстановка сигурност.

 слингът

Това е широка лента от тъкан, повече или по-малко еластично, който е прикрепен по различни начини да се забави бебе добре. Наръчник е снабден с шала за да покаже различните начини за обвързване. Ако се следват инструкциите на възел, тя е безопасна система, която позволява на пет носещи позиции: люлка, обърната към вас, с лице към света, тазобедрената става, гърба. Много практично, шала е лесно да се съхранява и да не заемат много място.

И, за да използвате кенгуруто и в лошо време, има защитна мантия. Практически, това се монтира лесно кенгуруто, държи бебето топло и сухо!

 хоризонтална бебе превозвач

Тя изглежда като хамак, че се носи от страната, в която бебето е в легнало (когато той е малък), след това подпряна на хълбока си баща или майка (когато по-големи и той държи главата му и добре обратно ...).

Носителите на гръбната бебе: щастието туристи Родители

Туризъм в планината или на плажа, разходки в околността или в града (стълбите, тесни улички), носителят на гръбната бебе е устройство, което може да носи бебе в гърба. Той се използва, когато детето стои седнал (от 9 месеца), до 15 килограма.

подреди по
Филтри
Марки
Цена
Цена