BABYZEN YoYo +

BABYZEN YOYO + количката, която може да направи всичко, навсякъде!

YOYO + се сгъва и разгъва, носи се като торбичка, сгъва се само с една ръка, лесно се съхранява и може да се вземе като ръчен багаж *. Това е количката за родителите в движение.Направете живота си по-лесен!
С количка YOYO + никога не е било по-лесно да се срещате с приятели за питие, да хванете самолет , да ходите по метрото или да летите до другия край на света.

От раждането, бебето лежи с лице към родителите и никога не ви оставя. BABYZEN YOYO + идва с напълно легнало положение на гръбчето , 5-точков колан, 2-точково покривало и облегалка за глава.

От 6 месеца, като използвате същата рамка, просто разменете 0+ пакета за новородено с  6+ пакета  бебето е готово за нови приключения. Време е той / тя да открие света! Облегалката YOYO + може да бъде наклонена на 145 ° на няколко позиции и има удобна подложка с 5-точков колан.

YOYO + удобство
Сгъване, разгъване и шофиране с една ръка
Кошница за съхранение XXL
Изключително компактна, когато е сгъната (52 x 44 x 18 cm), YOYO + ви води на борда на самолет като ръчен багаж (От 2012 г. кошът YOYO и YOYO + се приемат или признават за ръчен багаж от повечето авиокомпании. стандартите могат да варират в зависимост от авиокомпанията и следователно препоръчваме да се консултирате с избраната от вас авиокомпания, преди да пътувате за последната приложима квота за багаж.)
Предлага се с транспортната чанта.
:от 6,2 до 6,6 кг в зависимост от версията
YOYO + удобно
4-колесно окачване
Патентована и изключителна "мека" система: няма нужда да се блокират предните колела независимо от земните условия
YOYO + защита
Разтегателни сенници със защита от слънце (UPF 50+)
Включени са и дъждобрани
YOYO + издръжлив
Сертифицирана за  18 кг.

подреди по
Филтри
Марки
Цена
Видове
Колекция
Подходящо за ползване
Цена