ИГРАЧКИ

ИГРАЧКИ

Пробуждане на бебето

Добре известно е, че бебетата се учат всеки ден.

Ден след ден, това е един свят, който малкия човек открива: звуците, миризмите, цветовете, движенията. Първо от люлката, а в най-скоро вашето бебе ще иска да се докосва, да сложи в устата, да тегли, бута.

Открийте с Prémaman много играчки, които да развиват сетивата и любопитството на бебето.

Вашето бебе ще ви удивлява всеки ден!

През първите месеци от живота, бебето открива света около себе си: цветове, текстури, звуци ... Той експериментира непрекъснато ключови обекти, играе с всичко, което е около него. Всичко е толкова интересно. Има много начини за стимулиране на пробуждането на вашето бебе .

 

Играта е от съществено значение за откриване на бебето към света около него. Бебето  развива своите възможности чрез контакти с родители и близки си, но и чрез множество забавни дейности.
Ето някои идеи за играчки, които ще помогнат на вашето малко съкровище да стимулира сетивата му.

 

шезлонгшезлонги

Най-много ще задържи вниманието на детето от 1 до 6 месеца до вас през целия ден. Сгъваема, лека и компактна, тя може лесно да се премества от една стая в друга. Седнали удобно, детето ще бъде на сигурно и обезопасно с колан. Изберете облегалката и височината на креслото за максимален комфорт на бебето, отбеляза рекорд за събуждане или легнало за почивка.

   

безделник

люлката

Най-люлка е много удобно, преди бебето да спи, да донесе спокойствие и релакс благоприятна за сън. Тя често се представя като портик с едно място за спиране може да бъде оборудван с променлива скорост на двигателя за люлка приятна. Наличието на един възрастен в близост до Слънцето е от съществено значение за безопасността на детето.

 

 

Първите стъпки
парк

бебе парк

Паркът позволява бебето да веселие в ограден и сигурен район, бебе вероятно ще се научи да стои. Избрахме широка гама от паркове за благосъстоянието на бебето, парк в безвремие и класически дървени летви, нетно писалка с регулируемо дъно. Предлагаме и увеселителен парк мат и особено пране.  
   кон вървящ в тръс

 

Проходилката

За да се насърчи първите си стъпки, проходилката помага на децата да придобият увереност в себе си. Тротър също така позволява на бебето да се развива двигателните си умения. Въпреки това, в момент, когато бебето започва да се еманципира трябва да бъдат бдителни при ограничаването период на ползване на проходилката. Когато бебето използва своята проходилка, не забравяйте да затворите достъп до стълби и освобождаване на опасни предмети, които биха могли да се изравнят.   

   

 

играчките

ковчег

Музикални въртележки и арки.

Музикалните въртележки  са от съществено значение, за да се  стимулира бебето. Музикалните въртележки се прикрепят към кошарата, количката . Оборудвани са с музикална кутия и  с колоритни герои и весели мелодии и мобилни арки осигуряват визуални и слухови удоволствие малко дете.   
  
играчки

Активно двигателни играчки

Бебешки играчки са най-ранните му спътници. Бебе, трябва да може да се разбере, освободете, повторете, пързалка, блъскайте ... и най-вече донесе играчка му в устата си, смучене и дъвчене безопасно. Първите играчки, бебешки помощ откриват света, докато се забавляват.Дрънкалки, книги, ... са верни покани за сензорни открития и емоционално свърши, когато мама или татко не са там. Не забравяйте да изберете играчки, подходящи за бебето нужди, възраст и умения, но също така и по отношение на европейските стандарти.
 

одеяло сигурност

Утешители и меки играчки

Одеялото или пълнени бързо се превръща във важен спътник бебето в продължение на много години. Бебе и сигурността му одеяло ще бъде неразделна, тогава е по-добре да се намери двойно одеяло и го приберете на безопасно разстояние от други препарирани животни, да се изправи пред трудна consolable загуба. Тук ще намерите богата колекция от завивки и меки играчки.   
   

 

 

Някои основни за стимулиране пробуждане на бебето

активна гимнастика музикална въртележка
дрънкалки  плюшени и меки играчки
шезлонг  една музикална кутия
люлка  парк
фотоалбум   
 
 
подреди по
Филтри
Марки
Цена
Цена