МЕБЕЛИ

Нашите стилисти да знаят: пристигането на бебето е най-доброто време, за да се създаде една мечта пространство и мекота в къщата. Затова оркестър-Prémaman предлага широка гама от настроения декор , подходящи за всеки начин на живот: елегантен, класически, модерни, природни, градски, модерен, забавни, поп, туристически, момичешки, колоритен, Disney .. ,

Scalable мебели, различни текстил подробности за цените, така че всеки може да се вдъхнови и за възобновяване на декоративни идеи на нашите дизайнери.

separateur

Подгответе се за бебешката стая

Подгответе стаята на бебето преди раждането му има много предимства за родители: това ще отнеме повече време, за да изберат всеки детайл от стаята на бъдещия бебето (интериор, мебели, цвят на стаята) и облекчава стреса след раждането ,

кордела за глава стая

Коя стая да избират бебе?

чип-сънДо 3-годишна възраст, така че можете да изберете най-близкия парче може твоя. Всъщност бебето има тревожност от раздяла моменти или събужданията през нощта. Той ще трябва да се чувстват близо до него и обратно.

чип-сънИмайте предвид, че колкото по-високо Стаята е осветен от естествена светлина, толкова по-добре! Слънчевите лъчи са от съществено значение за растежа на сайта.

чип-сънНе забравяйте, че стаята на бебето трябва да е хубаво място, благоприятна за игри и бълнувания. Можете да завършите декора на неговата вселена: една сладка играчка кутия, фоторамки смешно, миниатюрна фотьойл, мека и цветен килим ...!

В-1

separateur

Какво да си купя легло за бебе?

Идеалът е да се избере едно легло за бебе видимост от всички страни. В легло, бебе трябва да се движат, за да промените места по време на своите НПД и нощи.

separateur

Тапетите или боя?

Най-добре е да рисува по стените на спалнята на бебето с миеща нетоксичен боя. По-добре е да се съсредоточи меките цветове с ярки цветове, които могат да нарушат съня си.

separateur

Каква температура е идеален за стаята на бебето?

чип-сън Необходимо е да се поддържа температура около 20 ° С

чип-сънстаята на бебето трябва да бъде аерирана най-малко два пъти на ден, половин час сутрин след изгрев слънце и половин час по-късно в следобедните часове. Наистина, при завръщането си от водната баня, бебе със сигурност трябва да не се чувстват проекти в стаята си.

чип-сънС овлажнителя, удобство при дишане на бебето се осигурява особено ако отоплителната система изсушава въздуха. Тя осигурява здравословна атмосфера през зимата и през лятото.

В-2

separateur

Какво избирате осветление за стаята си?

чип-сънОтказ за жълта светлина на лампата, така че да не заслепяват бебето да лежи в леглото Можете да намерите и къси светлини, за да регулирате интензивността на осветлението.

чип-сън Една малка пилот ще успокои бебето в съня си.

стая-дисплей

separateur

Как да се осигури стаята на бебето?

чип-сънЗа съхранение на играчки, да изберат за малки съдове, така че те винаги са в първите места. Що се отнася до неодобрени играчки, важно е да не се оставя да ги лъже наоколо.

чип-сън Признавайки, че бебето може да се катери бариерите на легло, е необходимо да изберете мебели с заоблени върхове.

чип-сън А трябва да се скрие син или електрически кабели и да осигури монтаж на електрически контакти или ключове височина.

чип-сънЗа да се запази спокойствие и бъдете сигурни, че ние винаги ще чуете Baby, инсталиране на бебе монитор в стаята й може да бъде много полезен. Някои модели служат като пилот, стая термометър и дифузни приятни приспивни да помогне на детето да заспива,.

чип-сън И накрая, има различни видове аксесоари за осигуряване на стаята на бебето.

Намерете ни вътрешен водач сигурност на страницата за сигурност.

separateur

ИЗБЕРЕТЕ MATTRESS

 Изберете матрак ...

 Насърчаване хигиена ...

 Регулирайте размера ...

МАТЕРИАЛ МАТРАК

ЛАТЕКС
 • → Съвършено приспособяване към морфологията на бебето
 • → Оптимално тяло подкрепа
 • → Разбивка чрез перфориране на сърцето на матрака
ВЪЛНА
+ КОКОСОВО
+ ЛАТЕКС
 • → Природни компоненти и рециклиране
 • → Thermo регулиране чрез комбинацията от 3 материали
 • → Добър поглъщането
ПОЛИУРЕТАН
+ ВИСКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА
 • → Балансиране точки на натиск на тялото
 • → Матраци плътно по тялото
ПОЛИУРЕТАН
 • → анти-бактериална без лечение
 • → природен абсорбент и спална
ПОЛИЕСТЕРНА ВАТА
 • → Матраци кондициониране
ПОЛИЕТЕР ПЯНА
+ ПАМУК
+ ВЪЛНА
 • → Матраци инсталация
  страна лятна / зимна страна

ЛЕГЛО

Поставка33 х 72 см
Cot60 х 120 см
Легло60 х 120 см
Junior легло60 х 120 см
Другипо поръчка

КАЛЪФИ

БАМБУК ВИСКОЗА

Анти-бактериални, анти-кърлеж, анти-плесен без лечение

ПАМУК

Хипоалергенен и статично

ПОЛИПРОПИЛЕН

Устойчиви, хидрофобна

OEKOTEX®

Око-Tex® е удостоверение за липса на токсични химикали, тежки метали в материалите, използвани за производството на тъкан.

ECOCERT

тяло инспекция в служба на хората и околната среда.сертифицирани текстил Ecocert са органични текстил, съдържащи повече от 95% от влакна от биологично земеделие.

separateur

продукти стаята

подреди по
Филтри
Марки
Цена
Цена