БАНЯ И ХИГИЕНА

БАНЯ И ХИГИЕНА

подреди по
Филтри
Марки
Цена
Цена
Приложи

БАНЯ И ХИГИЕНА

Първото бебе БАНЯ

Въпреки че първата баня бебето у дома може да бъде източник на безпокойство за нови родители, този момент скоро ще се превърне в синоним на релаксация, забавление и също в съучастие. Просто само малко планиране и много внимание!

чип баняЗлатното правило: всичко готов преди! Загрява баня при 22 ° С Затворете прозорците, за да се предотврати чернови.

чип баняИмате под ръка: - А почистващ гел и окосмяване по тялото, специално предназначен за деликатната кожа на бебето. Предпочитам хипоалергенни продукти без парабени това отношение и защита на кожата. - А кърпа или хавлия (баня кърпа памук хавлиени снабден с качулка и големи части да изсъхнат лесно да открият детето без него). - Неговата палто и дрехи, готови да бъдат резбовани.

чип баняИзпълнете банята: Проверете температурата на водата с термометър баня, защото е необходимо, че водата е при температура 37 ° C, тоест само човешкото тяло температура, нито много горещ (риск изгаряне), нито твърде хладно (бебе ще е студено). Във всеки случай, в банята не трябва да продължава повече от пет минути, като бебе по-малко от 2 месеца.

 

separateur

CUT BABY NAILS

чип баняПо принцип не е препоръчително да се намали ноктите на бебето преди първия месец. Наистина, при раждането, новородени ноктите са прекалено меки, за да изрежете. Ако ноктите му вече са дълги, че е препоръчително да го постави специални ръкавици с един пръст, от памук, за предотвратяване на това нокти лицето.

чип баняДо бебе празнува първия си месец, инсулт файл (много ситна) е възможно от 10 дни. След това е възможно да се използват тъпи ножица или нокторезачка за кърмачета, снабдена с ергономична дръжка за удобно захващане.Какъвто и да е изборът, е необходимо, че материалът е подходящ за бебе! Необходимо е да се дезинфекцират ножицата след всяко използване.

separateur

ЧЕТКА БЕБЕТО ЗЪБИ

Тайната на здрави зъби е добра хигиена. Веднага след като първите зъби Бебешки, те трябва да го всеки ден чисти.

чип баняЗа първата си зъби (между 6 и 12 месеца), е препоръчително да използвате компрес, напоена с вода, която се минава от всяка страна на зъбите.

чип баняОт няколко зъби (обикновено след 12 месеца), най-добре е да се откажете за мека четка зъбите, адаптирани към възрастта на детето. Там мащабируеми комплекти, за да помогне на бебето се запознаят с четка зъбите венците на четка с меки силиконови шипове (за масаж и успокои гуми по време на начални) за четката за зъби на влакната много нежен миене на първото бебе зъби.

separateur

Мухата БЕБЕТО

Наръчникът по муха-бебе
Много ефективна поради нейното функциониране чрез засмукване. Върхът е напълно адаптирани към бебето на ноздрите. Въпрос хигиена, какво да кажа, напълно разглобена, частите са лесни за измиване и се стерилизира.
Електрическата муха-бебето
Ефективно, ергономичен и лесен за почистване в секунди, носа на бебето се появи благодарение на системата на засмукване, която може да се регулира силата. Недостатъкът на електрическа муха-скъпа ще е шумът, който може да изплаши малките.
круша
Компактен и сравнително лесен за използване. Стиснете крушката, за да се изчисти въздуха, поставете върха в ноздрата, освобождаване, аспирация се прави! Мощността на засмукване е все още ограничен. Основният недостатък е невъзможността да се правилно почистване на вътрешността на крушката.
духалото
Точно като круша, бебе-муха духало тип е икономичен, сравнително лесен за използване - стремежа се извършва чрез понижаване на налягането и за модела на круша - но неговата мощност на засмукване е ограничен. Той има предимството, че е напълно сменяема и стерилизация.

separateur

продукти за баня