PLAYGRO

PLAYGRO

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Цена
Приложи

PLAYGRO

 Playgro - топ производител на бебешки стоки с безкомпромисно качество и функционалност! Поръчайте сега от бебешки магазин Premaman.bg! Продуктите Playgro са гордо проектирани в Мелбърн, Виктория, Австралия и са разпространени в над 100 страни по света. Продуктите се предлагат чрез водещи универсални магазини и независими магазини за бебета и играчки.

Playgro е проектирала серия от икони за развитие, за да обмени по-добре как всяка играчка може да помогне на бебето да се развие. Първите четири функции за разработка за всеки продукт са ясно видими в опаковките на Playgro, за да помогнат на родителите да направят правилния избор за бебето си.

Гледка

Гледка

Разполага с ярки цветове или живи мотиви, за да стимулира визуалното възприятие на бебето.
докосване

докосване

Разполага с различни текстури, които спомагат за стимулирането на тактилното развитие на бебето.
звук

звук

Функциите звучат, за да стимулират слуховото развитие на бебето.
Добри двигателни умения

Добри двигателни умения

Помага на бебето да използва ръцете и пръстите си за малки, прецизни движения, т.е. за хващане или манипулиране на предмети.
докосване

Брутни моторни умения

Помага на бебето да използва и контролира своите по-големи мускули за движение, т.е. достигане, пълзене или преобръщане.
докосване

Когнитивни умения

Насърчава бебето да мисли, учи и решава проблемите.
докосване

музика

Разполага с музика, която помага да се успокои или забавлява бебето.
докосване

Светлини

Предлага светлини за стимулиране на зрителното възприятие на бебето.
никнене на млечни зъби

никнене на млечни зъби

Предоставя релефно облекчение за възпалените венци на бебето.
Сменяеми батерии

Сменяеми батерии

Продуктът позволява замяна на батериите.

В Playgro разбираме важността на играта в пътуването за развитие на бебета и създаваме забавни, иновативни детски играчки за развитие, които ангажират сетивата си и стимулират въображението си. Играчките Playgro осигуряват безкрайни възможности за бебетата да растат, да се учат и да откриват. Ние гарантираме, че всеки продукт включва функции, които ще помогнат на бебето да развие набор от умения - включително моторни и когнитивни умения чрез активна игра, и да ги стимулира да мислят, изглежда, слушат и се движат.

Playgro е основана през 1992 г. в Мелбърн, Виктория, Австралия и ние оставаме горд австралийски семеен бизнес.

Нашите продукти

Playgro е дом на талантлив екип от разработчици на продукти, промишлени дизайнери, графични дизайнери и илюстратори. Playgro играчките са гордо проектирани в Мелбърн, Австралия и се разпространяват в над 100 страни по света.

Ние имаме способността да създаваме продукти, които започват с идея или скица, и да ги следваме по целия път до опакования продукт на рафта. Екипът включва най-новите потребителски прозрения и пазарни проучвания с до момента технология за проектиране и разработване на нашите продукти.